Horeca bijbaan in Amster­dam

Wil je werken in de horeca in Amsterdam?

De leukste schenk nog eens bij – baan van Nederland! Hard werken maar ook mee feesten, waar is dat nu mogelijk? Juist in de gezelligste feest cafés van het Leidseplein. Ben jij je wilde haren nog niet helemaal kwijt maar wel toe aan wat centjes verdienen? 14 euro per uur verdienen in plaats van uitgeven op zaterdagavond? Dat is dubbel cashen met jouw ideale horeca bijbaan in Amsterdam!

Vind jouw horeca bijbaan in Amsterdam als kelner, runner of barkeeper

Bij La Bastille, kleine Cooldown of de Surpise bar op het Leidseplein in Amsterdam kun jij aan de slag met jouw ideale bijbaan in de horeca. Direct aan de slag als Barkeeper of eerst ervaring op doen als Zaalkelner /Runner, uiteindelijk doorgroeien naar bedrijfsleider? Er zijn meerder mogelijkheden, ook zonder horeca ervaring.

Vast rooster of flexibele uren, de horeca on demand pool

Jij bent uiteraard regelmatig in het weekend beschikbaar maar ook doordeweeks kun jij uren maken. In een vast rooster bij 1 of meerdere feestcafés of flexibel. Je kunt jezelf indelen op diensten binnen jouw vaste horeca werkplekken of een combinatie met andere horeca gelegenheden zoals restaurants en hotels in de regio Amsterdam en daarbuiten. Al jouw horeca shifts overzichtelijk in een app en iedere week het geld op jouw rekening.

Nog geen horeca-ervaring?

Dan melden wij je aan voor een basis training horeca medewerker waarin je samen met je toekomstige collega’s wordt getraind op een aantal basis vaardigheden:

  • Klantvriendelijke (gastheer/vrouw-) vaardigheden en gedrag
  • Bier tappen, drankjes mixen
  • Hygiëne
  • Productkennis

En dan ben jij klaar voor de strijd en ga je los om jouw klanten een onvergetelijke stap avond en nacht te bezorgen. Niemand gaat tijdens jouw dienst de tent uit!

Behaal je horecapapieren met subsidie!

Ben jij regelmatig in het weekend beschikbaar en wil je hieromheen flexibel zijn? Verslingerd aan de horeca en wil je echt werk maken van een horeca opleiding en vervolg carrière in de horeca ? Behaal dan je Horeca papieren met STAP Subsidie!

Wil je graag je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je HACCP Certificaat én je Allergenen Certificaat GRATIS behalen? Behaal alle Horeca papieren in één keer via een e-learning en vraag dit gehele pakket aan met STAP Subsidie! Wij regelen het voor je.

Horeca bijbaan – Vacatures