Werken bij Javaanse meisjes

About us

De stoere Javaanse Meisjes zijn een tikkeltje opstandig en gaan hun eigen weg, trots op het deel van hun roots dat voortkomt vanuit de eilanden rond de Java zee. Maar wetend dat we leven in “One Small World”, op zoek naar wereldwijde verbondenheid met het beste bindmiddel dat er bestaat: Good Indonesian Food! Javaanse Meisjes is ontstaan door een samenwerking van Sterrenchef Ron Blaauw en Marco de Wildt. Zij delen dezelfde liefde, namelijk: uit eten gaan moet een feestje zijn. Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen genieten van ongecompliceerde, pure gerechten en mooie dranken. Geniet van deze plek, verwonder je over de smaken en reis mee met

Nog geen horeca-ervaring?

Javaanse meisjes biedt ook stageplaatsen (BBL en BOL) en er is ook regelmatig plek voor bijbanen in keuken, bediening en achter de bar.

Zoek jij naast je school / studie een leuke bijbaan en ben je flexibel beschikbaar doordeweeks en in het weekend? Meld je dan vrijblijvend aan en we gaan jou toevoegen aan de Jobchecker talentpool voor horeca werk, zomaar kans dat je binnenkort ook in dit top restaurant aan de slag kan!

Hier kun jij je aanmelden!

Behaal je horecapapieren met subsidie!

Verslingerd aan de horeca en wil je echt werk maken van een vervolg carrière ? Behaal dan je Horeca papieren met STAP Subsidie!

Wil je graag je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je HACCP Certificaat én je Allergenen Certificaat GRATIS behalen? Behaal alle Horeca papieren in één keer via een e-learning en vraag dit gehele pakket aan met STAP Subsidie! Wij regelen het voor je.

Chef kok of Sous chef – Vacatures