student en bijbaan in waterland en amsterdam

Bijbanen als verkoper

Wil jij aan de slag met een bijbaan in de winkels van Henri Willig?

Henri Willig Groep, ook bekend van de biologische Hooidammer kazen, is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Meer dan 400 leden van onze Cheese Family zijn elke dag betrokken bij het maken van onze prijswinnende kazen, die wij dagelijks aan onze klanten in meer dan 35 landen én in onze 30 eigen winkels verkopen.

De manier hoe wij binnen Henri Willig met elkaar omgaan is gebaseerd op de waarden Professionaliteit, Respect, Eerlijkheid en Teamwork, oftewel PRET. Continue bekijkt onze organisatie hoe wij ons kunnen verbeteren op deze onderdelen zodat Henri Willig voor al haar werknemers een prettige en inspirerende werkplek biedt en blijft bieden in de toekomst. Iedereen maakt het verschil bij Henri Willig!

Werken als verkoopmedewerker op de cheese farm Zaanse Schans

In onze Henri Willig Cheesefarm op de Zaanse Schans en in Amsterdam ontvangen wij onze bezoekers in onze typische oud-hollandse boerderij. Met diverse cheese & more vestigingen waarvan een groot aantal in het centrum van Amsterdam worden dagelijks duizenden klanten bediend. Naast de winkels bestaat het bedrijf uit twee kaasmakerijen, een webshop en een exportafdeling die onze kazen exporteert naar 40 landen. De Henri Willig Farm Stores zijn op bijna alle dagen van het jaar geopend dus onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar (ook op de meeste feestdagen).

Henri Willig Academy en stageplekken

Binnen de Henri Willig Groep hechten we er grote waarde aan om onze medewerkers blijvend te ontwikkelen. Zij zijn immers een belangrijke factor in het succes van onze organisatie. Binnen onze eigen Henri Willig Academy worden diverse trainingen en opleidingen aangeboden om de talenten van onze medewerkers verder te versterken. Hierdoor kan de medewerker verantwoordelijkheid dragen voor de gestelde doelen binnen zijn of haar functie en een goede bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie en zijn of haar eigen ontwikkeling. Er zijn ook regelmatig stageplekken beschikbaar.

Jobchecker Sophie (14 jaar) :
“Afwisselend en leerzaam werk”

Wat een leuk team met Nederlandse en internationale collegas van jong tot oud. Ik ben veel in gesprek met toeristen in het Engels en werk inmiddels ook mee aan de werving van nieuwe collega’s via het Jobchecker platform. Ook mag ik meedenken over het optimaliseren van de werkplek. ik volg de mbo retail opleiding en ga hier zeker mijn stage lopen!

Verkoop- en logistiek medewerker bijbaan – Vacatures