Jobchecker matcht werkgevers en werknemers

Simpel inchecken zo werkt het!

De kortste weg naar een nieuwe stageplek, leer werk of (eerste) bijbaan begint hier. Je ontwerpt zelf jouw eigen sollicitatie procedure. Direct een gesprek met een student of scholier om zijn ervaringen te horen? eerst een proef dag of eerst een gesprek? Jouw persoonlijke werkadviseur stemt alles met jou af. Live in de chat, telefonisch, video call of een afspraak op kantoor.

Zo werkt het:

Check in
1

Check in

Welkom! Zonder registratie kun jij direct zoeken naar passende bijbanen en stages, of je maakt een profiel aan (1 minuut) en je ontvangt ook (toekomstige) matchsuggesties per mail.

Check out jobs

Passende werkplek gevonden of een passende matchsuggestie interessant? Dan kom je direct in contact met de Jobchecker die hier al werkzaam is of met het bedrijf zelf om te onderzoeken of deze job echt alles voor jou afvinkt.

Check out jobs
2
Go!
3

Go!

Alle voorwaarden check? Dan kun je aan de slag en wellicht verwelkom jij als ambassadeur en Jobchecker snel jouw nieuwe collega en werk je ook mee aan de optimalisatie van jouw werkplek!

Inchecken?

Flexibele bijbaan, bijbaan voor vast aantal uur,
leer-werk plek die past bij jouw studie
of stage bij jou in de buurt ? Laat ons weten wat voor jou werkt! Binnen een minuut kun jij jouw profiel bij ons achterlaten met of zonder cv en gaan wij direct voor jou aan de slag met de meest passende job!

Onze Partners

Check de stages, leerwerk- en bijbanen van top werkgevers en raak geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van Jobcheckers met de diverse werkplekken

Wat Jobcheckers en Retailers zeggen…

‘Met Jobchecker heb ik een toffe stage plek gevonden op de Zaanse Schans, en werd ik goed begeleid. Inmiddels ben ik ook actief met het werven, onboarden en inwerken van andere stagiaires en scholieren.’

Sophia, Verkoop Medewerkster Henri willig

‘Het Engagement bij scholieren en studenten is een stuk groter geworden met de Jobchecker formule. Jobcheckers brengen niet alleen nieuwe gemotiveerde studenten en scholieren aan ze dragen ook nog eens voor een aanzienlijk deel bij in de pre- en onboarding en optimalisatie van de werkplek.

Pieter Bakels, Corporate Recruiter Henri Willig